Yuan Qi

Yuan Qi ( 原氣 ) betekend origineel Qi en is de basis van alle Yin – Yang energieën in het lichaam. Het is de drijvende kracht achter elke beweging en transformatie in het lichaam. Als dit uit balans is ontstaan er klachten, reflexologie kan deze energiestromen in balans krijgen en de Yuan Qi versterken. Yuan Qi VoetreflexPlus en Gezichtsreflex is gevestigd in Doesburg. U kunt bij mij terecht met klachten en zonder klachten. De behandelingen zijn gericht op het activeren en stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

yuan qi, reflex therapie, doesburg
yuan qi, joan witte, reflexologie, doesburg

Over Joan Witte

Mijn naam is Joan Witte, ik ben ruim 35 jaar werkzaam in de zorg. Sinds 21 jaar op een gesloten psychogeriatrische afdeling in de nachtdienst. Na veel zorgen voor anderen in privéleven en ook mede door alle grote veranderingen binnen de zorg was ik toe aan een eigen onderneming.
Natuur en alternatieve natuurgeneeswijzen hebben altijd mijn interesse gehad. Als eerste kwam Guasha voor paard en ruiter op mijn pad en daarna Ayurveda. Ik werd nieuwsgieriger naar meer en startte een opleiding VoetreflexPlus™ en gezichtsreflextherapie. Tussendoor heb ik nog vele workshops gevolgd. Ik hecht veel waarde aan de authentieke opleidingen en blijf mezelf scholen. Mijn massageruimte heb ik thuis waar ik in alle rust de behandelingen geef. Ik herstel op een rustige ontspannen manier de vitaliteit en balans bij anderen. Zodat U weer lekker in uw vel zit en U zich energiek voelt. 

Diploma’s en certificaten

VoetreflexPlus™ – Voetreflexologie
Total Health
2014-2017
Chinflex® Professional
Total Health
2016
De vrouw, menstruatie en overgang
Total Health
2017
Zwangerschapsreflexologie
Total Health
2017
Studiereis China
Total Health
2018
Beauty® Reflexmassage
Total Health
2019
Neuroreflexologie
Total Health
2019
HBO medische basiskennis
Total Health
2020-2021
Tinnitus “opzoek naar stilte”
Terra Ming
2019
Facial Reflex therapy
International Reflexology School
2018
Japanese cosmo Facelifting mod I
International Reflexology School
2018
Japanese cosmo Facelifting mod II
International Reflexology School
2018
Reuma en reflex therapie
International Reflexology School
2019
Yuan Qi Gezichtsreflex en VoetreflexPlus maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Policy.